SIMUTOOLS 2016

22.08.2016

Ninth EAI International Conference on Simulation Tools and Techniques August 22–24, 2016 - Prague, Czech Republic

SIMUTools 2016 is the 9th edition of the annual International Conference on Simulation Tools and Techniques. Being held in Prague, Czech Republic, The conference is being held in cooperation with ACM SIGSIM. the conference focuses on a broad range of research challenges in the field of simulation, modelling and analysis, addressing current and future trends in simulation techniques, models, practices and software. The conference is dedicated to fostering interdisciplinary collaborative research in these areas and across a wide spectrum of application domains.