Blockchain Symposium at TU Darmstadt

12.09.2018

On September 20 - 21, 2018 the Blockchain Symposium will be held at TU Darmstadt. Prof. Dmitrienko is among the speakers.

The Center of Secure Distributed Ledgers and Contracts at the TU Darmstadt organizes the symposium "Can The World Run on Blockchains? The Good, The Bad, and The Ugly" on September 20 - 21, 2018.

The goal of this symposium is to address these interdisciplinary challenges with some of the leading experts on blockchain technology from both academia and industry.

Prof. Dmitrienko of the Secure Software Systems group will be among the speakers to give the talk "Blockchain Technology: What You Chain Is Not What You Gain".

Find out more: Website