Prof. Dmitrienko at IoT Summer School in Graz

05.09.2018

Prof. Dmitrienko from the Secure Software Systems group speaks about the detection of ransomware at the IoT summer school hosted by the TU Graz.

The Graz University of Technology is hosting the second installment of the IoT summer school this september. Students get the chance to attend interesting lectures from professionals in the field of security.

Prof. Dmitrienko is among the speakers, presenting current research regarding the detection of ransomware. Several of her students are attending the summer school as well.

Find out more about the summer school: Website