Google Research Award

01.10.2015

Topic: On-the-fly resource demand estimation during system operation

People involved:Samuel Kounev, Simon Spinner

Project start: September 2015

The Google Research Awards Program is a highly competitive international program "aiming to support the work of world-class full-time faculty members at top universities around the world". Recipients are selected through a comprehensive internal review process. The intent of the Google Research Awards
    is to support cutting-edge research in Computer Science, Engineering, and related fields.