Würzburg Software Engineering Awards 2017 sponsored by Bosch Rexroth and Infosim

15.12.2017

The Best Master and Bachelor Thesis students of 2017 at the Chair of Computer Science II (Software Engeering) have been honored with the new Würzburg Software Engeering Awards sponsored by Bosch Rexroth and Infosim.

Prof. Samuel Kounev, M.Sc. Marwin Züfle, and Dr. David Hock (Infosim) - Foto: Nikolas Herbst

The Best Master and Bachelor Theses students of 2017 at the Chair of Computer Science II (Software Engeering) have been honored with the new Würzburg Software Engeering Awards sponsored by Bosch Rexroth and Infosim.

The new Würzburg Software Engeering Awards are granted from 2017 on on a yearly basis at the Chair's Winter Day Events and endowed with a price of 250 EUR in the Master, and 150 EUR in the Bachelor categories.

Best Master's Theses (sponsored by Infosim and Bosch Rexroth)

• M.Sc. Marwin Züfle: Dynamic Hybrid Forecasting for Self-Aware Systems. Master Thesis, University of Würzburg, Am Hubland, Informatikgebäude, 97074 Würzburg, Germany, October 2017. [ pdf  | slides  ]
      • M.Sc. Veronika Lesch: Self-Aware Multidimensional Auto-Scaling. Master Thesis, University of Würzburg, Am Hubland, Informatikgebäude, 97074 Würzburg, Germany, September 2017. [ pdf  | slides  ]

Best Bachelor's Thesis (sponsored by Bosch Rexroth)

• B.Sc. Marcus Wilhelm (now at Hasso-Plattner Institute, Potsdam): Elasticity Benchmarking for Multi-Tier Cloud Applications. Bachelor Thesis, University of Würzburg, Am Hubland, Informatikgebäude, 97074 Würzburg, Germany, June 2017.

Von Nikolas Herbst