Open research position

30.08.2018

The Secure Software Systems group is searching for a researcher related to IoT security

The Secure Software Systems group around Prof. Dmitrienko has an open position for a research assistant/PhD student related to security in the Internet of Things (IoT). The main focus is on a collaboration project with several industry partners, targeting secure communication and device management of connected devices. The initial contract duration is 2 years.

Job announcement and other positions

Von Christoph Hagen